Op deze websites plaats ik artikelen

Dit kan je wel verwachten

  1. De komende tijd zullen de blogs flink stijgen in autoriteit, omdat ik zelf veel met linkbuilding bezig ben.
  2. De domeinen zijn geen namen die uit quarantaine komen. Maar premium domeinen die ik de afgelopen jaren heb overgenomen.
  3. De blogs worden meerdere keren per maand voorzien van content die bedoeld is om te ranken, en geen externe links bevatten.

Dit kan je niet verwachten

  1. Veel verkeer. De blogs zijn relatief nieuw.
  2. Direct een boost in je rankings. Linkbuilding is geen wondermiddel. Wel zal dit op termijn bijdragen aan de kwaliteit van je totale linkprofiel.
  3. Interesse in een samenwerking?

Voorwaarden en werkwijze

  • Artikel moet relevant zijn over het onderwerp van de website
  • Artikel mag maximaal 2 dofollow links bevatten
  • Artikel wordt geplaatst als native content (geen advertorial)
  • Artikel wordt na ontvangst binnen 2 werkdagen gepubliceerd

Mis je iets of heb je nog vragen? Neem contact met mij op.

1. Je interesse is gewekt?

Neem contact op voor een samenwerking

2. Ontdekken welke websites geschikt zijn

Mogelijk ben je zelf ondernemer of werk je voor een bureau. We bekijken samen de mogelijkheden.

3. Planning voor plaatsingen

Afhankelijk van je aantallen, kunnen we de plaatsingen verdelen over een langere tijd.

4. Het artikel staat live

Zodra het artikel is gepubliceerd, ontvang je van mij de link. Daarna ontvang je ook de factuur.

Linkbuilding is een doorlopend proces

Als je voor het eerst begint met linkbuilding, dan is het goed om het volgende te beseffen: linkbuilding is een doorlopend proces. Je bent er dus nooit klaar mee. Je concurrentie staat namelijk ook niet stil. Om winstgevende posities te bemachtigen en te behouden, zal je linkbuilding moeten blijven doen. Het wordt dus een vast onderdeel van je complete SEO strategie.

Wat is een goede website voor een link?

Een goede website voor linkbuilding is relevant aan je onderwerp. Hoe relevanter, hoe beter. Bijvoorbeeld: Autoblog is geschikt voor alles over auto’s. Fietswereld.nl is een topnaam voor alles over fietsen. Maar op Fietswereld plaats je geen artikelen over auto’s en andersom.

Door hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, creëer je een linkprofiel dat logisch is en voor organische groei zal zorgen.

Mijn websites bevinden zich in de branche: wonen/verbouwen, ondernemen, (be)sparen, lifestyle, technologie en gezondheid.

En dit doe ik ook

Veelgestelde vragen

Antwoord op je vragen over linkbuilding

Linkbuilding is een stem, in de vorm van link, op een website naar jouw website. Met een link op een website, stuurt dat bedrijf naar Google de boodschap dat ze jouw website eens moeten bekijken. Daardoor groeit jouw populariteit en je betrouwbaarheid.

Linkbuilding is ontzettend tijdrovend, omdat je veel aan het bellen, mailen bent. Je weet vooraf ook niet of je mailactie veel succes op gaat leveren. Verder heeft het ook veel risico als je het op een verkeerde manier doet. Ben je bijvoorbeeld te agressief aan het linkbuilden, waardoor je teveel commerciële anchorteksten gebruikt, dan kan het zijn dat je daarvoor wordt gestraft. Je zal dan merken dat je posities in Google dalen.

Linkbuilding is een manier om je posities te laten stijgen, als je het op de juiste manier aanpakt. Als je dit doet, dan kan het effect snel zichtbaar zijn.

Op een enkel website van mij is dit toegestaan, maar hiervoor gelden wel andere voorwaarden. Neem contact met me op en dan komen we er vast uit.

Ja. Alle links die ik plaats (ook buiten deze artikelen om) zijn permanent en blijven dus staan zolang de website online is.

Dat kan. Voor een extra prijs van € 35,00 schrijf ik het blog. De totaalprijs wordt dan dus € 120,00. De doorlooptijd voor het schrijven en publiceren is één week.

Over de prijs valt niet te onderhandelen. De prijs is beduidend lager dan de concurrentie en is juist zo ingezet, zodat het voor de massa betaalbaar wordt.

Zodra ik de tekst aangeleverd heb gekregen, wordt deze binnen 2 werkdagen gepubliceerd.
Je ontvangt na afloop de factuur.