Het is cliché, maar mijn grootste passie is uiteraard mijn gezin. Ik ben vader van Joris en Ruben en echtgenoot van Nienke.

Mijn bedrijf is mijn tweede grote passie. Voor mij is dit meer dan alleen werk en de manier van brood verdienen. Het is mijn uitlaatklep. Ik geniet er elke keer van als we op zeer competitieve zoektermen zijn gestegen. Of het nu om de posities van eigen projecten gaat, of die van een klant.

Verder ben ik iemand die graag kennis deelt. Met SEO Consult kan ik al mijn passies combineren. Van gesprekken met ondernemers tot het delen van kennis tijdens de consult. En wil ik iets leuks met mijn gezin doen? Dan plan ik gewoon een dag niets in.

Maar genoeg over mij.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Hoe ga ik te werk?

Als je kiest voor één van mijn audits, ontvang je een duidelijk rapport vol met verfrissende ideeën en online kansen. Je website wordt daarbij onderzocht op meer dan 100 belangrijke SEO punten. Zodra ik klaar ben, plannen we een afspraak om het telefonisch toe te lichten. Ik vertel je dan meer over de belangrijkste onderdelen en je krijgt dan de gelegenheid om je vragen te stellen. De punten zijn zo opgesteld dat je veel zelf kunt doen.

1. Kennismaken

Tijdens een kennismaking ontdek ik wie je bent en wat je doelstellingen zijn

2. Scannen

Onderzoek van je doelgroep en concurrentie

3. Onderzoek

Beoordeling van je website op 100+ SEO onderdelen

4. Rapportage

Uitwerking resultaten en telefonische toelichting